It's Showtime Hard Rock Hotel Budapest

Fedezd fel Magyarország fővárosának legjavát különleges ajánlatainkkal!

Valentin-hónapi ajánlat

Készen áll egy romantikus kiruccanásra Budapesten? Valentinozz egész hónapban, válaszd limitált ajánlatunkat!

Toast and Jam ajánlat

Van jobban összeillő páros? A Toast and Jam ajánlat a már megszokott, reggelit tartalmazó szállásfoglalás remixe. Magában foglalja a késői kijelentkezést az utolsó napon, így az utolsó estéjén nem kell folyamatosan az óráját figyelnie.

UNITY™ KEDVEZMÉNYEK

A Unity kedvezményprogrammal 10% kedvezményt kapsz a Hard Rock Hotel Budapestben történő foglaláskor. Regisztrálj ingyenesen a Unity™ oldalon, és élvezd az exkluzív előnyöket világszerte!

Bliss Package 2 főre

Kényeztesse magát egy álomszerű kikapcsolódással! Fedezze fel Budapest termálfürdőjét a Széchenyi fürdő belépőjével, és örökítse meg Budapest történetét egy profi fotós által készített, privát fotózással. Reggeli az árban. A pihenés és a kaland tökéletes keveréke.

Foglalj félpanzióval

Fedezze fel Budapestet a téli időszakban svédasztalos reggelivel, vacsorára pedig a Sessions étterem a la carte menüjének ínycsiklandó fogásaiból választhat.

Amplify your stay

Fedezze fel a Hard Rock Hotel Budapest legjavát korlátozott ideig érvényes ajánlatunkkal, amely magában foglalja a legjobb árakat, valamint 25% kedvezményt éttermeinkben és bárjainkban, 50% kedvezményt a Rock Shop-ban, korai bejelentkezést, késői kijelentkezést és még sok mást.