Találkozók és Rendezvények Világszínvonalú színpadot hoztunk létre

A konferenciáknak nem kell unalmasnak lenniük. A Budapest belvárosában található rendezvényhelyszíneinken hangulatossá teheted őket. A csúcstechnológiás felszerelésnek és könnyed, laza atmoszférájának köszönhetően a megbeszélések közös zenélésben érhetnek véget. Emeld magasabb szintre konferenciáid és rendezvényeid színvonalát és foglald le a Roxy tetőteraszt, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Szent István Bazilikára és a Magyar Állami Operaházra! A hozzá tartozó szabadtéri terasz tökéletes helyszín akár családi vagy baráti összejövetelek és koktélozások számára. Ha egyedülálló tréninget vagy megbeszélést szeretnél tartani, próbáld ki a lobbyból nyíló Avalon termeket!

Rendezvények a Hard Rockban

Tedd következő rendezvényed különlegessé a Hard Rock Hotel Budapestben!

306 négyzetméter

Rugalmasan alakítható termeinkben rengeteg hely van a legnagyobb rajongók számára, így minden adott egy emlékezetes összejövetelhez, amelyet soha nem fogsz elfelejteni.

Rendezvények szolgáltatásai

  • Találkozó- és rendezvényszervezési szolgáltatások 
  • Rugalmas kialakítások
  • Catering szolgáltatások
  • Világszínvonalú audiovizuális berendezések
  • Különleges szállodai árak a rendezvény vendégei számára

RoxyRooftop rendezvényhelyszín

Éld át az igazi rocksztár életet ezen az egyedülálló, 154 négyzetméteres rendezvényhelyszínen! Az üvegablakokból lélegzetelállító kilátás nyílik Budapest belvárosára, a 100 négyzetméteres szabadtéri terasz pedig új szintre emeli a találkozókat.

Avalontárgyalótermek

Gyűlj össze legközelebbi barátaiddal egy ötletelésre, eseményre vagy a valaha volt legszórakoztatóbb megbeszélésre a földszinten található Avalon I és II (29 és 21 négyzetméteres) tárgyalótermeinkben!

Tervezd megeseményed

Kérdésed van?

Mindenre tudunk megoldást! Mondd el, hogy képzeled álmaid eseményét, és mi mindent megteszünk, hogy valóra váltsuk! 

Lépj velünk kapcsolatba

Készen állsz a felejthetetlen bulizásra?

Küldd el ajánlatkérésed, és rendezvényszervező kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megszervezze mindazt, amire szükséged lesz rendezvényedhez, esküvődhöz vagy megbeszélésedhez!

Ajánlatkérés