The World is Your Stage tárgyalások, rendezvények és esküvők

Az üzlet és a szórakozás találkozása. A Hard Rock Hotel Budapestben új értelmet nyernek a rendezvények, konferenciák és előadások. A Roxy, a 7. emeleten található multifunkcionális rendezvénytermünk többet nyújt, mint amire bármikor gondolnál. Tökéletes elhelyezkedés és nagyszerű kilátás a Bazilikára és az Operaházra? Pipa. A legmodernebb technika? Nem probléma. A Hard Rock Hotel Budapest mindezek mellett azt is lehetővé teszi, hogy kreatív zenéléssel végződjön a rendezvényed. A két, lobbyban található tárgyalónkból pedig könnyen megközelíthető a Sessions Étterem.

Eredményestalálkozók

Változtasd segítségünkkel az unalmas csapatépítőket és szemináriumokat A-listás eseményekké! Borozz és vacsorázz kollégáiddal a tetőteraszon, vagy hasznosítsd kreatív energiáid a csúcstechnológiával felszerelt, modern tárgyalótermekben!

Felejthetetlenesemények

Hozd össze a Roxy egyedülálló fedett/kültéri tetőtéri helyszínünket az audiovizuális technikánkkal, kérd tapasztalt rendezvényszervezőink segítségét és VIP szolgáltatásainkat, élvezd egyedülálló cateringünket és a luxus szobáinkat, és máris nem kell tovább gondolkodnod, hol tartsd meg rendezvényed! Kezdődjön a show a Hard Rockban!

Emlékezetesesküvők

Hívd meg legnagyobb rajongóid az esküvődre a Roxyba, a fedett és szabadtéri résszel is rendelkező esküvői helyszínünkre! A zenéhez hasonlóan az esküvők is sokfélék, ezért segítünk megszervezni sajátodat. Helyszíni cateringgel és csúcstechnológiás audiovizuális szolgáltatásokkal keltjük életre elképzeléseid.

Tervezd megeseményed

Kérdésed van?

Mindenre tudunk megoldást! Mondd el, hogy képzeled álmaid eseményét, és mi mindent megteszünk, hogy valóra váltsuk! 

Lépj velünk kapcsolatba

Készen állsz a felejthetetlen bulizásra?

Küldd el ajánlatkérésed, és rendezvényszervező kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy megszervezze mindazt, amire szükséged lesz rendezvényedhez, esküvődhöz vagy megbeszélésedhez!

Ajánlatkérés